Politika privatnosti

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu uslugu.

Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti nikome osim na način opisan u ovoj politici privatnosti.

Koristimo vaše osobne podatke za pružanje i poboljšanje usluga. Korištenjem stranice pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom. Osim ako nije drugačije definirano u ovoj politici privatnosti, izrazi korišteni u ovoj politici privatnosti imaju isto značenje kao u našim odredbama i uvjetima.

Prikupljanje i upotreba informacija

Dok koristite naše usluge, možda ćemo od vas tražiti da nam date određene podatke za osobnu identifikaciju koji se mogu koristiti za vaš kontakt ili identifikaciju. Podaci koji otkrivaju identitet („Osobni podaci“) mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

Prikupljamo podatke koje vaš pretraživač šalje kad god posjetite naš stranicu. Ovi podaci mogu uključivati informacije kao što su adresa internet protokola (“IP”) vašeg računala, vrsta pretraživača, verzija pretraživača, naše stranice koje posjećujete, vreme i datum vaše posjete, vreme provedeno na tim stranicama i slične statističke podatke.

Kolačići (Cookies)

Kolačići (Cookies) su datoteke s malom količinom podataka, koje mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču s web stranice i čuvaju se na čvrstom disku vašeg računala.

Za prikupljanje podataka koristimo „kolačiće“. Možete uputiti svoj pretraživač da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

Pružatelji usluga

Možemo zaposliti kompanije i pojedince treće strane kako bismo olakšali našu uslugu, pružili uslugu u naše ime, izvršili usluge povezane sa uslugom ili nam pomogli u analizi načina na koji se naša usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i dužne su ih ne otkrivati niti koristiti u bilo koje druge svrhe.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantirati njihovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi ka drugim stranicama

Naša usluga može sadržati veze do drugih web adresa kojima ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, biti ćete preusmjereni na web lokaciju te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Pravila privatnosti svake web adrese koju posjetite.

Nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje web lokacije ili usluge trećih strana.

Privatnost djece

Naša usluga se ne obraća nikome mlađem od 18 godina („djeca“).

Ne prikupljamo svjesno podatke koji otkrivaju identitet djece mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dijete mlađe od 18 godina dostavilo osobne podatke, odmah ćemo izbrisati te podatke sa naših servera.

Promjene ove politike privatnosti

S vremena na vreme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestiti ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi izmjena. Izmjene ove Politike privatnosti stupaju na snagu kada su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovoj politici privatnosti, kontaktirajte nas.